Ons bedrijf

Godschalk Groen Service
‘Uw partner in groen'

Godschalk Groen Service is een groeiend en dynamisch bedrijf met veel expertise en kennis op groengebied. Met een breed dienstenpakket op hoog niveau voorzien wij de klant van alle wensen op het gebied van groen en omgeving.

Godschalk Groen Service brengt moderne kennis en technieken in de praktijk. Onze werk wijze? De klant blijft betrokken bij de hele realisatie van ontwerp tot en met de aanleg en of het onderhoud, onder ons motto samenwerken, maakt sterk in 't groene werk.

Vakkundig en gemotiveerde mensen die garant staat voor hoogwaardig en probleemloos uitvoeren
van de alle voorkomende werkzaamheden in het groen.

Diverse gemeenten, bedrijven en instellingen maar ook particulieren hebben in ons al een vertrouwde ‘partner in groen’ gevonden. Voorop staat bij ons de klantvriendelijke aanpak waarmee we exact inventariseren wat de opdrachtgever verlangt. De persoonlijke benadering en de vlakke organisatie structuur van ons bedrijf maken het dat een project doet slagen. Want tenslotte is een geslaagde samenwerking de beste reclame voor de toekomst van beide partijen.

Wij beschikken over vakkundig en gemotiveerde mensen die garant staat voor hoogwaardig en probleemloos uitvoeren van de alle voorkomende werkzaamheden in het groen. Al onze medewerkers en onderaannemers zijn in het bezit van VCA en blijven ‘Up to date’ door het regelmatig volgen van bijscholingscursussen op het gebied van Groenbeheer, Boomverzorging en Werken langs de weg. Hierdoor is en blijft ons personeel en materieel breed inzetbaar. Wij beschikken over een veelzijdig en modern machinepark waar veiligheid en milieuzorg voorop staan.